ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ЧАЧАК, СРБИЈА

Како до успешне сарадње са родитељима за ОШ „Горачићи“

22. децембра  2018. године одржан је семинар Како до успешне сарадње са родитељима у Регионалном центру у Чачку. Семинар водиле  Гордана Поповић Божанић , школски педагог , Економска школа, Чачак и дипломирани школски психолог-педагог Марија Вуловић , ОШ „Вук Караџић“ Чачак. Семинару је присуствовало 22 наставника из ОШ „Горачићи“.

Мобилни свет наставе

У оквиру пројекта "Соларна енергија - спој више наука", 22. децембра 2018. године одржано је предавање на тему соларна енергија, као и семинар Мобилни свет наставе, каталошки број 319. Коришћењем онлине алата учесници су активно учествовали на радионицама на тему соларне енергије. Учествовало је 20 наставника.

У Регионалном центру Смедерево одржан семинар Како до успешне сарадње са родитељима

У организацији Регионалног центра Чачак, 15. децембра  2018. године одржан је семинар Како до успешне сарадње са родитељима у Регионалном центру у Смедереву. Семинар се налази под редним бројем 112 у Каталогу програма, а ауторке су дипломирани школски педагог Гордана Поповић Божанић , и дипломирани школски психолог-педагог Марија Вуловић.

У ЦПН додељена признања научним клубовима

13. децембра 2018. у ЦПН додељена су признања научним клубовима за успешну сарадњу. Након тога одржан је састанак директора центара. Регионални центар Чачак представљала је директорка Горица Станојевић.

Сасатанак у оквиру пројекта “Изградња међународно конкурентне структуре за производњу шљиве и другог воћа у југоисточној Европи"

У оквиру  пројекта  “Изградња међународно конкурентне структуре за производњу шљиве и другог воћа у југоисточној Европи" , одржан је састанак како би се будућим потенцијалним партнерима представио концепт пројекта и могућност за сарадњу пре свега у сегменту извоза на немачко тржиште. Састанак са произвођачима јагоде  одржан је  12.  децембра 2018.  у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању . Присуствовало је 30 учесника.

Одржана трибина Родна равноправност у локалној заједници- заједнички циљеви су циљ

12. децембра 2018. у Регионалном центру одржана је трибина "Родна равноправност у локалној заједници- заједнички циљеви су циљ" за запослени/не и званичници/це у органима јавне власти. Циљ трибине је стицање основних знања у области родне равноправности. Аутор трибине је Наташа Цвијовић. Присуствовало је 20 учесника.

 

Информатичка актуализација у Ивањици

9. децембра 2018. године, у организацији Регионалног центра, одржан је семинар Информатичка актуализација у Гимназији Ивањица. Семинару је присуствовало 12 наставника.

Студија случаја у иновативном наставном процесу у Регионалном центру

8. и 9. децембра  2018. године, одржан је семинар  Студија случаја у иновативном наставном процесу у Регионалном центру у Чачку.  Семинар се налази под редним бројем 576  у Каталогу програма. Семинару је присуствоало 14 наставника.

facebook banner

Број прегледа чланака
924088